Urheilumaniaa

Kun kaupungilla näkee värikkäitä ihmisjoukkoja, jotka kutsuvat itseään nimillä Los Mayonez, the Beach Chair, the Horses, Rockin' Hood, El Pantera ja the Fat Ones, mieleen tulee vain yksi asia: on jälleen aika Salo Volleylle.

Salo on urheilukaupunki. Jos on kiinnostunut golfista tai ratsastuksesta tai mielenkiinto suuntautuu jääkiekkoon tai keilaukseen, kaikki tarvittavat tilat löytyvät vain kävelymatkan päästä kaupungin keskustasta. Salo tunnetaan erityisesti lentopallostaan. Salolainen naisten lentopallojoukkue saavutti tämänvuotisen Suomen mestaruuden, kuten kahtena edellisenäkin vuotena. Samainen joukkue pitää myös hallussaan häikäisevää 79 perättäisen otteluvoiton ennätystä viimeisen kolmen vuoden aikana. Miesten pelit ovat takkuilleet viime vuosina, mutta myös he ovat kamppailleet lentopalloherruudesta aikaisempina vuosina.

Lue lisää: Urheilumaniaa

 

Valinnan tuskaa

July 2011

Museoelämyksiä, turistikierroksia pinta-alaltaan valtavan kaupungin eri nurkkiin, Zumba-tunteja, urheiluleirejä, ulkoilmateatteria, lasten musiikkitilaisuuksia, kuutamouinteja, lavatansseja – tässä on vain pieni pintaraapaisu kaikista niistä kesätapahtumista, joita salolaiset järjestöt tarjoavat nopean kesäkauden aikana.

Lue lisää: Valinnan tuskaa